Екипът на Уайн Партнърс

www.winepartners.bg
Tова сме ние за тези които не ни познават, а за тези с които вече дълги години работим, надяваме се е удоволствие да ни видят и тук в социалните мрежи, защото срещите ни с тях за огромно съжаление са прекъснати в този епидемиологичен период на време.
Нека бъдем здрави и отново във вашите ресторанти, всички заедно да пием прекрасните вина които селектираме за вашите клиенти.

Нашият екип вече осем години, предлага ниво на обслужване на клиентите, което е ненадминато; всичко от обработката на поръчките и тяхната доставка, супер селекция от разнообразната ни селекция на малките семейни изби в България, които си струва да забележите и да им се доверите за чудесните бутилки вино, които произвеждат.

Ние сме приятели, но станали такива, чрез виното! Ние сме Винени партньори, но станали такива, чрез любовта ни към виното! Всичко свързано около нас се дължи на виното, което ни е обединило и вдъхновило да работим професионалната си дейност във винената посока. Така в нашето лого Wine Partners, заложихме споделената страст към виното и отношението ни към нашите винени партньори. Създадохме този проект, защото знаем, че виното не е само една напитка. Виното е страст, любов и живот. Tо не би могло да се приеме, ако не е поднесено на консуматора именно с тази любов и страст. Научихме се да бъдем верни на себе си и на нашите винени партньори. 

С разширяване разнообразието на предлаганите от нас вина, имаме амбицията да бъдем по-скоро полезни на потребителите, защото имат нужда да получават адекватна информация за нови и непознати за тях вина. Нашите клиенти са хора, имащи желание да се докоснат до вина, които са рядкост на пазара, а не масово предлагани. Те са наши съмишленици, които знаят как да споделят емоцията от покупката и продажбата на вино. Благодарение на тях, ние се доразвиваме и усъвършенстваме, 

Ние екипът на Wine Partners, Благодарим на всички наши контрагенти – Вие сте достойни винени партньори! 

Портфолиото ни обхваща гамата от бутикови винарни до известни производители на търговски марки. Нашата цел е да предоставим онлайн магазин за вино с нещо уникално лично да кажем, а именно да ви покажем малките, занаятчийски, семейни изби, които си струва да забележите. Ние предлагаме вина от всеки далечен ъгъл на света, за да гарантираме, че предлагаме богата гама, обхващаща всичко – от многогодишните любими до малко по необичайните.

Ние сме специализирани в изключителни малки изби, които са от различни региони. Правим това, защото ни дава задълбочена оценка на ,,тероар” и уникалната комбинация от производител и местонахождение на лозовия масив. Работим с едни от най-добрите производители в България, млади изби, които съчетават ниските добиви със страстта и ентусиазма за производство на специални вина.

Ние приветстваме готовността им да нарушават правилата, манията им за качество, настояването им да поставят креативността пред търговията и разнообразието на продуктите си. Ние признаваме, че в основата на това е връзката със земята, упорита работа в лозето и минимална намеса в процеса на производство на вино.

Пишем това за нас, за да се уверите, че не разчитаме на задълбочени многогодишни прогнози за продажби и фокус групи на потребителите – разчитаме на страхотни продукти на страхотни цени, предоставени от професионален екип от страстни любители на виното.

Искрено се надяваме, че нашият новосъздаден сайт ще послужи на тези, за които удоволствието нараства, когато знаят нещо повече за онова, което вкусват.

Ние оперираме от централния ни офис и склад в Пловдив целогодишно и от Винения Център в Свети Влас през летния сезон. Всяко едно вино от магазина ни в сайта, бихме могли да доставим до всяка врата в цяла България. В региона на град Пловдив, всички доставки над 50лв са безплатни.

За да бъдем всички здрави и безопасни, ще поддържаме препоръчителното минимално социално разстояние, когато доставката е извършена от нашият екип.  Можем да депозираме виното директно във вашия багажник, без да е необходимо да излизате от превозното средство или от дома си, ако желаете. Няма да изискваме от вас да се подписвате на документ. Вместо това ще ви изпратим фактура, която да платите по банка.

Заповядайте да разгледате селекцията ни от нашата всеобхватна винена листа в спокойно съзерцание, но ако желаете да поговорите с нас, може да ни се обадите на +359885877713 или да ни пишете на имейл office@winepartners.bg, Персоналът е добре запознат и приятелски настроен – те харесват възможността да прекарват време в чат с хора с единомислие и винаги са щастливи да помогнат.

Благодарим ви за постоянната подкрепа и разбиране през това критично време.
Внимавайте и бъдете в безопасност,
Екипът, на Wine Partners