„Тази история не е свързана с бизнес. Тази история е за истинската страст и любовта към виното”, споделя Олга Тулинова, собственик на Kamchia Vineyard, която упражнява своята основна  професия, като психолог в Москва. Едно от хобито на семейство Тулинови е винен туризъм. Пътешествали по света и посещавали винарски изби, заради любовта им към виното. Освен насладите от дегустации на вино и спицифични местни храни, наблюдавали как лозята растат в различните райони, как винопроизводителите прибирали своите реколти и как гроздето се е превръщало във вино. Използвайки това вдъхновение, тази гледка се превръща в страст и така с любов създават първият собствен лозов масив, недалеч от резервата на река Камчия, откъдето идва и наименованието  „Kamchia Vineyard”.
Семейните лозя са разположен до с. Бенковски – в сърцето на Черноморския регион, близо до град Варна.
Лозята им растат в уникален тероар, от едната страна на които са водите на Черно море, а от другата на Варненското езеро, а на юг поречието на река Камчия.
Това, което прави лозето наистина специално, са неговите богати на варовик и минерални елементи почви, склоновете до 12 градуса на югоизток, юг и югозапад  и слоят морска мъгла, който всяка вечер обгръща и охлажда лозите. Това охлаждащо въздействие прави възможно удължаване на времето за прибиране на реколтата – позволява на ароматите и танините да узреят напълно, като същевременно запазват прекрасна киселинност. Това води до вина, които са ярки, елегантни и изразителни.
Тази уникална географска подредба, съчетана с богат почвен състав и слънчеви склонове е идеална за лозята, особено за бели сортове грозде.
Общата площ на лозовия масив е около 100 дка, от които са засадени следните сортове:
Ризлинг – 30дка, Совиньон блан – 25 дка, Шардоне – 25 дка, Варненски мискет – 5дка, Евмолпия – 3 дка, Сира – 5дка.
Лозята са засадени според европейските стандарти, с разстояние между всяко растение от 0,8 метра, а между редовете – 2,3 метра, като общия брой на засадените лозички възлиза на 540 броя в декар.

От самото начало качеството и екологичността на гроздето са били техният приоритет. Затова при засаждането на лозята са избрали, абсолютно екологична лозова конструкция, направена от акация. Освен това, заради голямото количество на валежи в региона, както и състава на почвите и наличието на два природни извора на вода на територията на масива, се отказват от капково напоителна система. Това решение им позволява да се създаде по-силна и по-устойчива на температурни и метеорологични промени, коренова система.

„Ние наистина влагаме душата си в създаването на нашите лозя и продължаваме да влагаме своите сили и сърце в тяхното развитие и грижа за тях. За нас това не е просто селскостопански проект, а нещо живо и настояще, което ние отглеждаме с любов и искрено обичаме, както нашите деца.
Лично за мен едно от най-удовлетворяващите неща е да ходя със съпруга си и синовете си в лозята, ред по ред, да гледаме как се развиват лозите, да оглеждаме плодовете, да дегустираме гроздето и да чувстваме с пълна увереност качеството на виното, което ще даде като резултат.
Може би именно благодарение на тази любов, ние поставяме страстта си пред печалбата и получаваме това, което очакваме, а именно прелестни и свежи вина с удивителен и запомнящ се вкус.
В производството на вино няма „малки неща“!
За да се направи добро вино, е важно да се гарантира най-високо качество на всеки етап от неговото създаване. Ние произвеждаме нашите вина, използвайки модерно високотехнологично оборудване, което ни позволява да запазим и напълно разкрием всички характеристики на гроздето и гарантира спазването на най-високите хигиенни стандарти.
Ние с голямо внимание към детайлите,  контролираме всеки етап от производството, за да можете да се насладите на всяка бутилка вино, с която наистина се гордеем.
Нашата философия е да се грижим за гроздето, чрез което да изразим отличителния вкус на тероара във виното ни”.
– Олга Тулинова.

В бранда „Тerra Sole e Mare”, произвеждат изискани вина, създадени в стил Нов свят, по-леки и по-свежи. Вина с вкус на слънце и море. Вината от тази серия, подчертават ясно сортовия характер от този регион. Идеални за ежедневно пиене, вина.
Под марката „Luda Kamchia”, произвеждат авторски и иновативни вина със смесване на различни сортове и вина, които да изразяват характера на тероара, а именно неговата минералност  и неговият морски чар