Семейната гаражна изба „Better Half“ на Николай Далаков и Яна Югова, е разположена в старозагорското село Змеево. Първата винарна в България, която отговаря на идеята за гаражни вина – вина, произведени на малко пространство, в малки съдове и в малки серии. Притежава собствени лозя в околността, които се намират в подножието на затихналия вулкан, ,,Бетера”, което определя спецификата на почвата, чиито състав осигурява добро проникване на влагата и възпрепятства задържането на вода на повърхността. Мястото е проветриво с южен склон с много интересен почвен състав. Почвата, в близост до вулкани, се смята за богата и плодородна. Отличава се с отсъствие на органични вещества и добър баланс на минерални елементи от базалтов тип. Също така, наличието на голяма разлика между дневните и нощните температури в региона, спомага развиването на богати и наситени аромати в гроздето.

В избата работят както с познати съвременни технологии, така и с позабравени, но същевремнно и иновативни за България. Използват амфори и глинени съдове с формата на яйце, със съвместимост 300-600л. Закупени са от Флоренция една част, а друга от Грузия. Една част от тях са заровени под земята, а друга на открито.

Бетър Халф е единственият винопроизводител, който създава вино по тази древна грузинска технология.  Не е съвсем ясно точно кога са създадени квеврите. Някои данни говорят, че технологията на производството им започва още в древен Урарту. Най-старата квеври, намерена в Грузия, се отнася към 6 – 7 хилядолетие преди новата ера. През планини и морета, споделя Николай са докарани техните квеври в Змеево. В долината на змея правят вино, както се е правило преди 5000 години. Ферментацията на гроздовия сок в затворен глинен съд предава на виното, наистина уникален характер с интригуваща нотка от глина. Гаражните вина разчупват този модел на акцентиране на тероара върху етикета и поставят в центъра качеството на гроздето и съответно на виното.

Обемите на производство са много малки, което е в концепцията на гаражното вино. Съдовете са максимално 1000 л., като използват и съдове по 300-500 л.

,,По принцип „Бетър Халф“ е по-добрата половина и във всички англосаксонски страни значи жената до нас, която е по-добрата половина от нас. А чисто концептуално, всеки го прилага както иска сам за себе си. Ние подбираме най-доброто от гроздето си, опитваме се да живеем от добрата половина на света, опитваме се да изживяваме добрите неща в света”, казва собственика Далаков.