За вашия винен партньор

Заповядайте да разгледате селекцията ни от нашата всеобхватна винена листа в спокойно съзерцание, но ако желаете да поговорите с нас, може да ни се обадите на 0888 975 677 или да ни пишете на имейл office@winepartners.bg.  Персоналът е добре запознат и приятелски настроен – те харесват възможността да прекарват време в чат с хора с единомислие и винаги са щастливи да помогнат.

WINE PARTNERS е проект, идея и усещане.

В основите на нашето лого е заложена споделената страст към виното и отношението ни към нашите винени партньори. Създадохме този проект, защото знаем, че виното не е само една напитка. Виното е страст, любов и живот. Tо не би могло да се приеме, ако не е поднесено на консуматора именно с тази любов и страст. Научихме се да бъдем верни на себе си и на нашите винени партньори.

С разширяване разнообразието на предлаганите от нас вина, имаме амбицията да бъдем по-скоро полезни на потребителите, защото имат нужда да получават адекватна информация за нови и непознати за тях вина.

Нашите клиенти са хора, имащи желание да се докоснат до вина, които са рядкост на пазара, а не масово предлагани. Те са наши съмишленици, които знаят как да споделят емоцията от покупката и продажбата на вино. Благодарение на тях, ние се доразвиваме и усъвършенстваме.

НИЕ, ЕКИПЪТ НА WINE PARTNERS, Благодарим на всички наши контрагенти – ВИЕ сте достойни винени партньори!

Ако имате въпроси или искате да говорите с член на нашия екип, моля използвайте формата за контакт с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.