Портфолио

Портфолиото ни обхваща гамата от бутикови винарни до известни производители на търговски марки. Нашата цел е да предоставим онлайн магазин за вино с нещо уникално лично да кажем, а именно да ви покажем малките, занаятчийски, семейни изби, които си струва да забележите. Ние предлагаме вина от всеки далечен ъгъл на света, за да гарантираме, че предлагаме богата гама, обхващаща всичко – от многогодишните любими до малко по необичайните.

Пример за Италия, че е най-голямата страна за производство на вино в света, но селекцията ни обхваща малките, които правят големите вина. Ние сме специализирани в изключителни малки изби, които са от различни региони.

Правим това, защото ни дава задълбочена оценка на ,,тероар” и уникалната комбинация от производител и местонахождение на лозовия масив. Работим с едни от най-добрите производители в България, млади изби, които съчетават ниските добиви със страстта и ентусиазма за производство на специални вина.

Ние приветстваме готовността им да нарушават правилата, манията им за качество, настояването им да поставят креативността пред търговията и разнообразието на продуктите си. Ние признаваме, че в основата на това е връзката със земята, упорита работа в лозето и минимална намеса в процеса на производство на вино.

Заповядайте да разгледате селекцията ни от нашата всеобхватна винена листа в спокойно съзерцание, но ако желаете да поговорите с нас, може да ни се обадите на +359882807799 или да ни пишете на имейл office@winepartners.bg Персоналът е добре запознат и приятелски настроен – те харесват възможността да прекарват време в чат с хора с единомислие и винаги са щастливи да помогнат.